Raliul Aradului 2014: Vin şi piloţi exotici la Arad!

Autor: Oraan Mărculescu 05 mai 2014 Raliuri

Echipa Skydive Dubai, deţinută de Prinţul Coroanei din Dubai, şeicul Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al-Maktoum, este formată din pilotul Rashid Al Ketbi şi copilotul Karina Hepperle din Germania. Cei doi vor lua startul în competiţia devenită internaţională în acest an şi care se va desfăşura în proporţie de 98% pe macadam.

Misiunea echipei arabe nu bifează doar activitatea sportivă şi participarea la Raliul Aradului 2014, ci şi promovarea pe glob a proiectului Skydive Dubai şi faptul că emiratul pe care îl reprezintă va găzdui EXPO 2020.

„Pentru că avem o pauză de o lună până la Raliul Sardiniei (5-8 iunie), am ales să concurăm la Raliul Aradului Atrium Mall pentru a fi conectaţi în continuare din punct de vedere al competiţiilor dar şi pentru a promova Dubaiul. Am auzit că etapa de raliu a Aradului este foarte bine organizată şi are multe probe interesante iar vremea este tocmai bună în această perioadă a anului. Sperăm ca participarea noastră la Arad să ne ofere o experienţă bună şi un antrenament potrivit pentru restul sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Suntem bucuroşi să promovăm Dubaiul într-o ţară frumoasă cum este România. Sperăm să atragem cât mai mulţi români să viziteze Dubaiul”, a declarat Karina Hepperle pentru site-ul www.iClara.ro

Listele pentru înscrierea piloţilor la Raliul Aradului Atrium Mall sunt în continuare deschise.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide