Raliul Argentinei

Claudiu David şi Mihaela Beldie sunt gata pentru debutul în Campionatul Mondial De Raliuri la grupa N cu ocazia cursei din Argentina.

Raliul Argentinei Raliul Argentinei

A şasea etapă a sezonului, programată pentru perioada 3-6 mai, a fost pregătită de către echipajul românesc prin 70 de kilometri de sesiune specială de teste cu noua maşină, un Misubishi Lancer Evo IX cu scopul acomodării la noul bolid. În afara echipajului Claudiu David/Mihaela Beldie, OMV BIXXOL Rally Team se bazează şi pe Stepan Vojtech (Mitsubishi Lancer Evo IX). Cehul a adunat 3 puncte în Mexic şi are ca obiectiv clasarea în top 5 în etapa din Argentina.

Marţi, 2 mai, a fost programat shakedown-ul oficial, ultima ocazie pentru Claudiu David să testeze maşina în regim de cursă. "Timpul pentru recunoaşteri a fost extrem de scurt şi nu am apucat să parcurgem şi speciala pe care s-a facut shakedown-ul. Am folosit prima trecere pentru a nota proba, dupa care am încercat să stabilim setările pentru cursă", a spus şi Mihaela Beldie, copilotul echipajului OMV BIXXOL. "Pentru noi este o oportunitate fantastică şi o provocare imensă. În prima parte a raliului vrem să ne acomodam cu condiţiile de aici. Dacă totul va merge conform planului vom mări ritmul pe final", a completat Claudiu David, dupa shakedown.

Raliul Argentinei începe cu o super-specială lungă de 2,4 kilometri, programată joi 3 mai, pe stadionul River Plate din Buenos Aires. La acest spectacol sunt aşteptaţi peste 80.000 spectatori. Celelalte 21 de probe speciale, cu o lungime totală de 346,55 kilometri, sunt programate în perioada 4 - 6 mai 2007. Lungimea totală a raliului este de 1.383,14 kilometri iar sosirea este programată, duminică 6 mai la ora 19:15 (ora Romaniei) pe stadionul din Cordoba.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.