Raliul Portugaliei – ziua a doua

În ciuda ameninţării lui Loeb, Ogier a reuşit să se menţină lider şi după a doua zi de competiţie în Raliul Portugaliei. Mikko Hirvonen este singurul reprezentat Ford rămas în cursă după abandonul lui Latvala.

Raliul Portugaliei – ziua a doua Raliul Portugaliei – ziua a doua

Sebastian LoebSebastian Ogier se menţine lider în Raliul Portugaliei după cele şase probe disputate în a doua zi de concurs. Deşi a fost primul pe traseu astăzi, Ogier a reuşit să îl ţină pe Loeb în spatele său. Loeb a reuşit să reducă la jumătate avansul lui Ogier. Pilotul Citroen Junior va intra în ultima zi de concurs cu un avans de peste 20 de secunde. În partea a doua a zilei cei doi au avut performanţe asemănătoare iar Loeb va avea o misiune grea mâine în cele patru probe rămase de disputat.
Dani Sordo a avut probleme cu pneurile şi a căzut în clasament. Pilotul spaniol a terminat ziua doar pe patru după ce ieri a fost unul dintre protagonişti. Petter Solberg continuă să facă un raliu bun. Pilotul privat Citroen a reuşit să câştige o specială astăzi şi este pe locul trei cu şanse mari să termine pe podium.
Mikko Hirvonen este singurul pilot Ford rămas în concurs după ce Jari-Matti Latvala a abandonat astăzi. Latvala a ieşit în decor după patru viraje pe proba specială cu numărul nouă. Maşina lui Latvala avea să ajungă cu spatele într-un copac şi încă nu se ştie dacă pilotul finlandez va putea revenii mâine sub regula Superally. Hirvonen a terminat ziua pe cinci, ritmul său fiind slab în comparaţie cu cel al rivalilor de la Citroen. Mâine, el va încerca să se lupte pentru podium diferenţa faţă de Sordo şi Solberg fiind destul de mică.
În clasamentul clasei S2000, Jari Ketomaa este lider după ce Nasser al-Attiyah a abandonat astăzi.


1. Sebastien Ogier Citroen 2h50m48.1s
2. Sebastien Loeb Citroen + 21.1s
3. Petter Solberg Citroen + 52.2s
4. Dani Sordo Citroen + 1m05.7s
5. Mikko Hirvonen Ford + 1m13.9s
6. Henning Solberg Ford + 3m02.8s
7. Matthew Wilson Ford + 4m41.8s
8. Mads Ostberg Subaru + 5m36.7s
9. Kimi Raikkonen Citroen + 7m29.7s
10. Federico Villagra Ford + 7m55.1s
= Khalid Al Qassimi Ford + 7m55.1s

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.