Raliul Portugaliei – ziua a doua

În ciuda ameninţării lui Loeb, Ogier a reuşit să se menţină lider şi după a doua zi de competiţie în Raliul Portugaliei. Mikko Hirvonen este singurul reprezentat Ford rămas în cursă după abandonul lui Latvala.

Raliul Portugaliei – ziua a doua Raliul Portugaliei – ziua a doua

Sebastian LoebSebastian Ogier se menţine lider în RaliulPortugaliei după cele şase probe disputate în a doua zi deconcurs. Deşi a fost primul pe traseu astăzi, Ogier areuşit să îl ţină pe Loeb în spatele său. Loeb a reuşit să reducăla jumătate avansul lui Ogier. Pilotul Citroen Junior va intra înultima zi de concurs cu un avans de peste 20 de secunde. Înpartea a doua a zilei cei doi au avut performanţe asemănătoare iarLoeb va avea o misiune grea mâine în cele patru probe rămase dedisputat.
Dani Sordo a avut probleme cu pneurile şi a căzut în clasament.Pilotul spaniol a terminat ziua doar pe patru după ce ieri a fostunul dintre protagonişti. Petter Solberg continuă să facă un raliubun. Pilotul privat Citroen a reuşit să câştige o specială astăzişi este pe locul trei cu şanse mari să termine pe podium.
Mikko Hirvonen este singurul pilot Ford rămas în concursdupă ce Jari-Matti Latvala a abandonat astăzi. Latvala aieşit în decor după patru viraje pe proba specială cu numărul nouă.Maşina lui Latvala avea să ajungă cu spatele într-un copac şi încănu se ştie dacă pilotul finlandez va putea revenii mâine sub regulaSuperally. Hirvonen a terminat ziua pe cinci, ritmul său fiind slabîn comparaţie cu cel al rivalilor de la Citroen. Mâine, el vaîncerca să se lupte pentru podium diferenţa faţă de Sordo şiSolberg fiind destul de mică.
În clasamentul clasei S2000, Jari Ketomaa este lider după ce Nasseral-Attiyah a abandonat astăzi.


1. Sebastien Ogier Citroen 2h50m48.1s
2. Sebastien Loeb Citroen + 21.1s
3. Petter Solberg Citroen + 52.2s
4. Dani Sordo Citroen + 1m05.7s
5. Mikko Hirvonen Ford + 1m13.9s
6. Henning Solberg Ford + 3m02.8s
7. Matthew Wilson Ford + 4m41.8s
8. Mads Ostberg Subaru + 5m36.7s
9. Kimi Raikkonen Citroen + 7m29.7s
10. Federico Villagra Ford + 7m55.1s
= Khalid Al Qassimi Ford + 7m55.1s