Raliul Sibiului 2012: Mikkelsen cucereşte Transilvania

Autor: Laurenţiu Florescu 22 iul. 2012 Raliuri

Pilotul Skoda UK Motorsport, Andreas Mikkelsen a dominat Raliul Sibiului, câştigând 10 probe speciale din 12. Prima zi a încheiat-o cu un avantaj de două minute şi 44 de seccunde faţă de Wiegand Sepp, care ocupa poziţia a două. Putem spune că Mikkelsen a avut un start mai slab în ziua a doua, obţinând doar al treilea timp pe proba cu numărul opt şi al doilea pe proba cu numărul 10.

Francois Delecour

Cu 10 probe speciale câştigate din 12, Mikkelsen a câştigat Raliul Sibiului la o diferenţă de cinci minute şi 33 de dsecunde faţă de Patrik Flodin, recuperând patru poziţii în ziua a doua. Ultimul loc de pe podium a fost ocupat de Francois Delecour, urmat Pushkar Vitaly. Cel mai bine clasat român a fost Edwin Keleti (locul cinci), urmat de Valentin Porcişteanu pe locul şapte şi Vlad Cosma pe poziţia a noua.

Patrik Flodin

Nu toţi piloţii au avut ceva de sărbătorit, să nu uităm că Raliul Sibiului este unul dintre cele mai grele din ţara. Asta a simţit-o pe pielea lui Mathieu Arzeno, care a abandonat chiar în proba specială cu numărul doi. Pe această listă îi mai găsim pe: Marco Tempestini, Wiegand Sepp, Szabo Gergely, Dan Gârtofan şi mulţi alţii.

Vom reveni cu o galerie foto completă a evenimentului în zilele care urmează.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide