Raliul Sibiului Pirelli 2008 la final

Locul 1 la Raliul Sibiului Pirelli 2008 a revenit echipajului finlandezilor Jarkko Miettinen şi Mikko Lukka, aceştia devansând cuplul de piloţi Claudiu David şi Mihaela Beldie.

Raliul Sibiului Pirelli 2008 la final Raliul Sibiului Pirelli 2008 la final

Raliul Sibiului Pirelli 2008Ediţia a V-a a Raliului Sibiuliu Pirelli desfăşurată anul acesta intre 17-19 iulie s-a încheiat după cei 400 de km parcurşi de echipe în cele 2 zile în care rezistenţa maşinilor  a fost pusă la grea încercare. Cele 11 probe speciale au provocat schimbări în clasament pe parcursul celor 2 zile. Dacă la finalul primelor 3 probe desfăşurate în prima zi pe locul I se aflau David Claudiu şi Beldie Mihaela la finalul competiţiei aceştia au ocupat doar locul 2. Locul 3 a fost câştigat de cuplu maghiar de piloţi Gergo  Szabo şi Zoltan Kohler.

Piloţii au avut de înfruntat o vreme a extremelor, soarele torid făcându-şi apariţia în prima parte a competiţiei, pentru ca în partea a doua o ploaie mocănească să testeze rezistenţa echipelor. Deşi o porţiune de coborâre în noapte a fost desfiinţată conform noilor norme ale FRAS (Federaţia Română de Automobilism Sportiv), traseul a fost la fel de dificil ca şi în alţi ani, până la finalul competiţiei fiind înregistrate mai multe abandonuri.

Marisca Bogdan/Itu SebastianRaliul de anul acesta a însemnat victorie pentru echipele: Hiparion I  din care au făcut parte şi finalndezii Jarkko-Mikko concurând cu un Mitsubishi EVO 9 (locul I) , Napoca R.T.Silver (locul II) şi Napoca R.T.Red (locul III). Din cele 45 de echipe care au luat startul doar 20 au trecut linia de sosire.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.