Români în motorsportul internaţional

Mihai Marinescu şi Claudiu David vor testa, pe 17 şi 18 aprilie, un Dodge Viper Coupe, maşina cu care vor concura şi la „Vodafone Bucharest Challenge 2007” în cadrul Campionatului European FIA GT3.

Români în motorsportul internaţional Români în motorsportul internaţional
„Prezenţa unui echipaj românesc la startul uneia din cursele programate în perioada 18 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului este foarte importantă şi tocmai de aceea am hotărât să-i susţinem pe cei doi piloţi. Sunt sigur că interesul pentru primul eveniment de acest gen din România va fi astfel mult mai mare” a declarat Hartmut Beyer, promotorul Vodafone Bucharest Challenge 2007.

Cei doi piloţi români, licenţiaţi ACR-CNAK, vor testa in premieră, la Dijon. un Dodge Viper Coupe, maşina folosită, în 2006, de trei echipe din Campionatul European FIA GT3. Anul trecut. modelul Dodge Viper Coupe s-a impus pe circuitele de la Oschersleben, Spa Francorchamps şi Dijon.

„Vodafone Bucharest Challenge 2007” se va desfăşura în perioada 18 – 20 mai 2007 pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului (pe traseul Bd. Naţiunile Unite - Bd. Libertăţii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor), în cele trei zile ale evenimentului fiind programte curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internaţională Marea Britanie şi Cupa Dacia Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.