Schimbarea conducerii Citroen Sport

După o carieră bogată consacrată în întregime sporturilor auto, Guy Fréquelin a decis să se retragă din activitate.

Schimbarea conducerii Citroen Sport Schimbarea conducerii Citroen Sport
De comun acord cu compania, Guy Frequelin - pilot profesionist de elită, se va afla la cârma echipei Citroën Sport până la finele acestui sezon al Campionatului Mondial de Raliuri. Cunoştinţele şi experienţa sa în raliuri, capacitatea sa remarcabilă de a descoperi şi dirija echipe profesioniste, l-au condus pe Guy Frequelin alături de Citroen, pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor mondiale.

Înlocuitorul său, Olivier Quesnel provine de asemenea din domeniul sporturilor cu motor. După ce s-a ocupat de cariera lui Patrick Tambay, el a debutat în cursele auto în cadrul echipei Simca Racing, contribuind apoi la crearea Peugeot Sport sub conducerea lui Jean Todt.

De 23 de ani, Olivier Quesnel este directorul general al grupului de presa Hommell, specializat pe domeniul auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.