Sebastien Ogier de la DS3 WRC la Polo R WRC

Iniţial s-a crezut că Sebastien Ogier va face rocada cu Mikko Hirvonen. Ei bine francezul a semnat pentru trei ani cu Volkswagen.

VW Motorsport şi-a anunţat primul pilot oficial pentru echipa de uzină. Acesta este Sebastien Ogier, fostul coleg de echipă a lui Loeb, şi poate cel mai serios rival din sezonul 2011 WRC. Ogier a câştigat cinci etape în sezonul 2011 şi a terminat pe locul trei în clasamentul general. Totuşi francezul îşi va putea măsura talentul de la egal la egal cu Loeb abia din sezonul 2013, când VW va avea o participare completă. Anul viitor este unul de dezvoltare pentru germani. Rămâne de stabilit al doilea pilot al echipei, iar pentru acest scaun candidează destule nume sonore. Rămâne de văzut cine este în graţiile lui Carlos Sainz, "selecţionerul" mai mult sau mai puţin oficial al celor de la VW în ceea ce priveşte piloţii pentru echipa de uzină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.