Simone Tempestini si Dorin Pulpea la prima participare in Raliul Finlandei!

Autor: Dan Vache 01 aug. 2013 Raliuri

Raliul Finlandei este, fara nicio indoială, cel mai rapid raliu din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Anul acesta sunt programate, in total, 23 de probe speciale cu o lungime de peste 300 kilometri. „Viteza medie orară pe probe este una foarte mare, dar asta nu este tot. Săriturile fac parte din acest raliu, iar lungimea, in cazul maşinilor de top, poate ajunge la câţiva zeci de metri. De abia aştept să iau startul aici”, a spus Simone Tempestini.

Juniorul Napoca Academy se află la prima participare in Raliul Finlandei şi este inca un pas in faţă in carieră. Pentru Finlanda, Simone Tempestini si Dorin Pulpea au ales sa concureze cu o maşină Skoda Fabia R2, obiectivul principal fiind acela de a acumula experienta pe cele mai rapide speciale de raliuri din lume. „Este un vis devenit realitate. Inca de mic mi-a dorit sa particip in Raliul Finlandei si acum sunt pe lista de start a acestei competiţii. Este incredibil. Imi doresc sa termin acest raliu pentru ca fiecare kilometru parcurs aici inseamnă enorm la capitolul experienţă”, a spus Simone Tempestini.

Joi, 1 august, in prima zi a raliului sunt programate 6 probe speciale, vineri alte nouă pobe, iar sâmbătă ultimele opt speciale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide