Titi Aur îşi doreşte un loc pe podium în CNR 2011

Multiplul Campion Naţional, Titi Aur, împreună cu Karoly Borbely vor concura în sezonul 2011 al Campionatului Naţional de Raliuri, ca şi anul trecut, la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo IX.

Titi Aur îşi doreşte un loc pe podium în CNR 2011 Titi Aur îşi doreşte un loc pe podium în CNR 2011

Titi Aur şi Karoly Borbely vor evolua ca şi anul trecut la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo IX care va fi pregătit şi întreţinut de echipa lor de asistenţă tehnică. După un sezon de acomodare în 2010, încheiat pe locul 5 al clasamentului general, echipajul format din Titi Aur şi Karoly Borbely şi-a fixat ca obiectiv pentru acest an ocuparea unui loc pe podium la finalul sezonului.

"Pentru acest an îmi doresc să creştem şi mai mult ritmul şi să fim în permanenţă în duel pentru un loc pe podium la fiecare etapă, obiectiv pe care ni l-am fixat şi pentru finalul de sezon" a afirmat pilotul Titi Aur.

Echipajul Titi Aur / Karoly Borbely va concura cu un Mitsubishi Lancer Evo IX, de clasa 3 (fostă grupă N4) iar calendarul competiţional al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2011 include 9 etape dintre care 4 pe afalt şi 5 pe macadam, cu una mai mult decât în 2010. Prima etapă va avea loc la Braşov, în zilele de 8 şi 9 aprilie, fiind una dintre cele mai renumite raliuri din cadrul competiţiei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.