Vali Porcişteanu vrea să atragă fani (şi buget) pentru Campionatul Naţional de Raliuri printr-o campanie inedită

Autor: Adrian Mihălţianu 26 mai 2015 Raliuri
Vali Porcişteanu vrea să atragă fani (şi buget) pentru Campionatul Naţional de Raliuri printr-o campanie inedită

Vali Porcişteanu, campionul naţional din 2011, a lansat campania „Lipeşte-te de #valiporcisteanu” prin care încearcă să adune bugetul pentru un sezon în Campionatul Naţional de Raliuri. Sibiu Rally Challenge este primul partener care susţine această campanie. Cunoscut în ultimii ani mai mult ca omul care aduce spectacolul în afara competiţiilor de raliuri româneşti, acum Vali vrea să revină direct în campionat, iar pentru asta are nevoie de sprijin.

Sibiu Rally Challenge, festivalul sporturilor cu motor care în 2015 include şi Raliul Sibiului, etapa a şasea din Campionatul Naţional de Raliuri, este primul partener din campania „Lipeşte-te de #valiporcisteanu. Organizatorii Raliului Sibiului au decis să promoveze ediţia din 2015 şi pe maşina campionului din 2011, dar şi să-l  susţină pe cel mai popular pilot român în încercarea acestuia de a găsi bugetul pentru acest sezon.

Dacă nu ştii cine e Vali Porcişteanu, nu-i nimic, îţi amintim noi. E omul care ştie să facă exorcism live, la volan, după cum poţi vedea mai jos:

Acum redevenind serioşi, Vali Porcişteanu a fost prezent la ediţia din 2014 a Sibiu Rally Challenge unde a primit premiul special „BEST SHOW” pentru spectacolul făcut pe speciala desfăşurată pe celebrul Transfăgărăşan. „Vali Porcişteanu este un pilot cu foarte mulţi fani. Obiectivul nostru este să atragem cât mai mulţi spectatori la Sibiu şi pe Transfăgărăşan şi cred că prezenţa lui Vali pe probele speciale la Sibiu Rally Challenge ne ajută să ne atingem acest obiectiv. Vali Porcişteanu este unul dintre cei mai buni piloţi români din ultimii ani şi mertiă susţinut în proiectul său”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să susţină echipajul #125, în sezonul 2015, maşina a fost împărţită în spaţii publicitare (pătrate) pentru posibilităţi nelimitate de personalizare a pachetelor dedicate partenerilor. Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe site-ul oficial al campionului din 2011: http://valiporcisteanu.com/campanie/

„Sunt foarte bucuros că „Raliul Sibiului” a spart gheaţa şi a pornit susţinerea noastră în vederea revenirii pe specialele de concurs. Îmi este foarte dor de senzaţiile trăite pe probele speciale atunci când lupta se dă la secunde sau chiar zecimi de secundă. Deşi am mai fost prezent sporadic la diverse etape sau evenimente speciale în calitate de „show man”, îmi doresc să fiu „aruncat” din nou în lupta cu secundele în vederea obţinerii unei performanţe de top, aşa cum am făcut-o în urmă cu câţiva ani. Aşadar, campania Lipeşte-te de #valiporcisteanu a luat startul… şi nu oriunde, ci la Sibiu, un loc special pentru mine, unde în 2013 mi-am trecut în palmares prestigiosul Colin McRae Flat Out Trophy în cadrul etapei din Campionatul European de Raliuri. Abia aştept să revin pe probele de la Sibiu, dar nu numai, şi să ofer publicului show-ul unic de care are atâta nevoie. Mulţumesc organizatorilor de la Sibiu şi tuturor celor care şi-au manifestat deja intenţia de a se „lipi” de mine în sezonul 2015”, a spus şi Vali Porcişteanu, care fi prezent la ediţia din acest an a Raliului Sibiului.

Sibiu Rally Challenge se va desfăşura în perioada 20 – 23 august şi este un festival dedicat sporturilor cu motor care include şi Raliul Sibiului, etapa a şasea din Campionatul Naţional de Raliuri.

via Sportsbusiness.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide