VIDEO: 5 dintre cele mai spectaculoase curse de raliu filmate din maşină

Autor: Adrian Mihălţianu 04 dec. 2013 Raliuri
VIDEO: 5 dintre cele mai spectaculoase curse de raliu filmate din maşină

Cursele de raliuri or fi luat o pauză, dar cei de la Speedhunters au ales cinci clipuri video care vă vor umple de adrenalină, pentru că au în ele piloţi celebri şi curse devenite de legendă. Noi am înlocuit unul dintre clipuri cu un altul, mult mai spectaculos, ca să facem treaba bine. Iată-le, fără a face din ele vreun top. 

1. Ari Vatanen, Manx Rally, 1983

La volanul unui Opel Manta, Ari Vatanen „zbura” peste asfalt aşa cum ştia numai el. O cursă în mare viteză, care era să se termine prost, căci la un moment dat pilotul agaţă cu partea stângă a maşinii parapetul de piatră şi e la un pas de a pierde controlul maşinii. Cum a reuşit să treacă prin portiţa extrem de îngustă care-i aştepta la doar câţiva metri după ce ei erau deja de-a latul, doar el şi îngerul lui păzitor o ştie.

2. Walter Rohrl şi marea de oameni din Grupa B

La volanul unui Audi quattro, Walter Rohrl făcea ce ştia mai bine în Grupa B – evita la limită spectatorii nebuni care stăteau la doar câţiva centimetri de maşina sa, chiar dacă el gonea cu peste 100 de km/h printre ei. Un video care ne arată cât de spectaculoase erau cursele din Grupa B, dar şi cât de periculoase. În clipul de mai jos, un mix de imagini cu Audi Sport quattro S1 şi Audi quattro de Grupa B.

3. Irlandezul Bertie Fisher rămâne fără frâne la 120 de km/h

Ce mai poţi face când rămâi fără frâne la 120 de km/h, iar în faţa ta se află nişte spectatori şi maşinile lor? Simplu, urmează o tragedie. Asta dacă nu te cheamă Bertie Fisher şi ai reflexe de superman, reuşind să eviţi atât spectatorii, cât şi copiii lor. 

4. Colin McRae şi Scandinavian Flick

Colin McRae nu era cunoscut doar pentru că, dacă avea dubii, o călca la podea, ci şi pentru faptul că prefera să meargă mai mult de-a latul. Drift de la un maestru, pentru încântarea ochilor, a inimii şi a sufletului.

5. Sebastien Loeb spulberă recordul de la Pikes Peak

E greu să alegi dintre sutele de clipuri onboard cu Sebastien Loeb, dar noi l-am ales pe unul dintre ultimele, cel care filmează reuşita sa de la Pikes Peak, acolo unde Seb a reuşit să spulbere recordul cursei şi să devină noul campion, cu un timp greu de egalat de altcineva… Priviţi şi admiraţi!

Dacă aveţi şi voi alte preferinţe, nu ezitaţi să ne scrieţi cu linkurile către Youtube, poate facem un top 10 🙂

Via SpeedHunters

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide