11 maşini BMW Seria 5, care nu au fost conduse niciodată, descoperite într-un depozit din Bulgaria – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 ian. 2019 Știri auto

Mai multe maşini BMW Seria 5 (modelul E34), care nu au fost conduse niciodată, au fost găsite abandonate într-un depozit. Fotografiile prezintă un total de unsprezece maşini, zece sedane şi un break, depozitate în oraşul Blagoevgrad, din sud-vestul Bulgariei.

Toate autoturismele sunt produse în 1994 şi nu au fost niciodată înmatriculate. Vehiculele au fost cumpărate pentru un serviciu rent-a-car, dar, din motive necunoscute, nu au mai fost înmatriculate. 

Fotografiile din galerie arată sedanurile germane premium în starea lor actuală. Unele sunt zgâriate pe exterior, probabil din cauza condiţiilor precare de conservare, interioarele însă, par a fi noi. Unele dintre ele sunt încă învelite în folia de protecţie din fabrică.

Zvonurile spun că maşinile vor fi vândute în lunile următoare, însă nu este nimic oficial. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide