14 mașini au fost avariate în Galați. Un bărbat le-a tăiat anvelopele

Autor: Marius Vișan 04 aug. 2021 Știri auto
14 mașini au fost avariate în Galați. Un bărbat le-a tăiat anvelopele

14 maşini au fost avariate într-o parcare din oraşul Galaţi de un bărbat de 35 ani, aflat sub influenţa alcoolului. El a tăiat cu un un cuţit anvelopele autoturismelor. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Incidentul a avut loc luni noaptea într-o parcare din zona Pieţei Centrale. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 că un bărbat a vandalizat mai multe maşini într-o parcare. Autoturismele aveau anvelopele tăiate, informează Adevărul.ro.

14 maşini au fost avariate într-o parcare din oraşul Galaţi

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi, cu ajutorul descrierii făcute de martori, l-a identificat pe cel care a vandalizat autovehiculele. „Este vorba de un bărbat de 35 de ani, aflat în stare de ebrietate, care avea asupra lui un cuţit cu lama de 23 centimetri”, au informat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a deschis un dosar penal pentru distrugere în acest caz. Individul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar miercuri va fi dus în faţa procurorilor pentru propunerea de arestare preventivă.

Un incident asemănător s-a petrecut de curând în Craiova

Poliţişti din cadrul Secției 1 Craiova s-au sesizat din oficiu, în dimineaţa zilei de 27 iulie 2021, cu privire la faptul că într-o parcare din municipiu mai multe autoturisme parcate prezintă urme de deteriorare ale anvelopelor, fiind înțepate.

Din primele cercetări la fața locului, oamenii legii au identificat trei bărbaţi de 34 de ani, 38 de ani şi 40 de ani, din Craiova, ale căror autoturisme prezintă câte o anvelopă înțepată. Prejudiciul total cauzat prin comiterea faptei este de 1.500 lei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanelor care ar fi comis fapta şi stabilirii întregii activități infracționale a acestora. Urmează ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide