14 oameni au mutat o mașină care s-a defectat pe linia de tramvai – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 apr. 2021 Știri auto

Situație inedită în traficul din București. S-a întâmplat luni, 19 aprilie, la orele prânzului.

Cineva a filmat de la balcon nu mai puțin de 14 persoane care s-au chinuit aproape o jumătate de oră să mute o mașină care s-a defectat pe linia de tramvaiului 41. În tot acest timp, s-a format două coloane de tramvaie care nu au mai putut pleca din stație.

Probabil roțile mașinii s-au blocat iar autoturismul nu a mai putut porni de pe loc. În clipul video se aude zgomotul produs de anvelopele frecate de asfalt în timp ce grupul de 14 persoane împinge mașina din calea tramvaiului.

Blocată a fost și intersecția de pe Calea Crângași unde a avut loc incidentul

Imaginile au fost surprinse de la balcon de un telespectator Digi24, care spune că oamenii nu au așteptat intervenția autorităților, ci s-au apucat să împingă mașina defectă pentru a elibera șoseaua. După un efort de o jumătate de oră, traficul a fost reluat.

VIDEO

Alte situații în care linia tramvaiului 41 a fost blocată de mașini

Linia tramvaiului 41 leagă două zone importante ale Bucureștiului, și chiar dacă șinele sunt clar delimitate de partea carosabilă, nu de puține ori s-a întâmplat ca mașinile să încerce să intre pe șinele de tramvai.

În 2020 au existat două situații care au dus la blocarea benzii le rulare a tramvaielor. În luna februarie 2020, un Duster scăpat de sub control de o șoferiță, apoi, la un interval scurt de timp o Skoda a ajuns în mod aproape inexplicabil pe șinele de tramvai. Nu au existat victime, însă călătorii au fost obligați să coboare și să meargă pe jos până la destinație.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide