16 modele BMW restilizate fără celebra grilă dublă

Autor: Adrian Mihălţianu acum 8 ani Știri auto

În cazul în care sunteţi uşor îngrijoraţi, trebuie să ştiţi că toţi designerii BMW sunt bine-mersi, sănătoşi şi în deplinătatea facultăţilor mintale. Nicio grilă dublă reală BMW nu a fost abuzată în setul de 16 fotografii prelucrate de designerul malaezian Theophilus Chin, un „Automotive Manipulator”, aşa cum se intitulează chiar el pe propriul site.

Din pură curiozitate, Chin şi-a permis un artificiu artistic prin care a înlăturat cel mai popular element de design BMW implementat în 1933: grila dublă sau kidney grille. În caz că istoria vă joacă feste, BMW 303 a introdus grila dublă în portofoliul bavarezilor, element stilistic dar şi funcţional (pentru că asigura răcirea motorului cu şase cilindri) adoptat până în prezent de toată gama BMW.

La debutul primului BMW cu tracţiune faţă – da, despre Seria 2 Active Tourer este vorba – fanii BMW au luat foc şi au strigat în cor „blasfemie” mai tare ca duşmanii lui Leonidas în filmul 300, aşa că tot ce putem face este să vă lăsăm să răsfoiţi galeria foto şi să aşteptăm cu nerăbdare comentariile voastre la vederea unui X5 sau unui Seria 7 fără calandrul dublu.
Comentarii
Inchide