20 de mașini s-au tamponat pe o stradă din Sibiu. Din ce motiv?

Autor: Daniel Samoilă 26 nov. 2021 Știri auto
20 de mașini s-au tamponat pe o stradă din Sibiu. Din ce motiv?

Accidente în lanț pe o stradă din Sibiu. Mai multe mașini s-au tamponat din diverse motive, iar unul dintre șoferi chiar s-a ales cu dosar penal.

Aproximativ opt tamponări au avut loc pe Strada Ștefan cel Mare din Sibiu, în ziua de miercuri, 24 noiembrie. Cauzele producerii accidentelor au fost diverse: viteza neadaptată, nepăstrarea distanței de siguranță și poleiul de pe șosea.

Nu mai puțin de 20 de mașini au fost implicate în evenimentele rutiere, care s-au produs pe un viaduct. Firma de salubrizare ar fi de vină pentru că nu a întreținut și curățat șoseaua și a fost sancționată de Poliție.

Totodată, unul dintre șoferii implicați în accidente a fost prins beat la volan și s-a ales cu un dosar penal.

Tamponări în lanț pe o stradă din Sibiu

Potrivit oradesibiu.ro, administratorul drumului s-a ales cu o amendă de 3.045 de lei pentru că nu a întreținut și menținut corespunzător partea carosabilă pe timp de iarnă, fapt ce a pus în pericol siguranța circulației rutiere.

Unul dintre șoferii care au fost implicați într-o tamponare a fost depistat cu o cu o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 24 noiembrie a.c., în intervalul orar 07,30 – 11,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină pe strada Ștefan cel Mare, pe viaduct, la ieșirea din municipiu, unde mai multe autovehicule au fost implicate în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Este vorba despre 8 tamponări în care au fost implicate în jur de 20 de autovehicule, 5 dintre evenimente fiind soluționate de către polițiștii rutieri, iar 3 fiind soluționate prin constatare amiabilă”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide