2017: Shanghai – 430 km/h; Italia – 354 km/h; Trenul Timişoara – Bucureşti rămâne fără locomotivă – FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2017 Știri auto

Peste 100 de persoane care călatoreau cu trenul Interregio de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolaţi în câmp, in judeţul Olt, după ce trenul a rămas fără locomotivă.

„Azi dimineata, in jurul orei 8.00, peste 100 de oameni care calatoreau de la Timisoara spre Bucuresti cu trenul Interregio de noapte, s-au trezit izolati in camp. Inainte de Dragomiresti, in judetul Olt, trenul a ramas fara locomotiva. Aceasta s-a desprins de garnitura si a gonit mai departe. A durat o ora ca locomotiva sa se intoarca, iar calatorilor li s-a spus ca s-a rupt bulonul (un surub de mari dimensiuni care leaga locomotiva de vagoane sau vagoanele intre ele),” a scris pe Facebook, unul dintre cei care a asistat la incident.

În caz că nu ştiaţi ne aflăm în anul 2017. În timp ce scriem aceste rânduri, în Shanghai există trenuri care circulă cu 430 km/h, iar în Europa, Trenitalia Frecciarossa 1000, denumită şi sageata roşie a Italiei circulă din Milano spre Roma cu 354 km/h. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide