3 motive să-ți alegi mașina second hand dintr-un parc auto din București

Autor: ProMotor 30 mart. 2022 Știri auto
3 motive să-ți alegi mașina second hand dintr-un parc auto din București

Dacă locuiești în București sau în împrejurimi și ești în căutarea unui autoturism de calitate, o mașină second-hand este o alternativă potrivită, atât timp cât știi cum și de unde să îți alegi una. Un parc auto București de încredere te poate ajuta să faci cea mai bună alegere, iar în continuare poți descoperi trei motive care să te convingă pe deplin de acest lucru.

1.Finanțare

Atunci când îți dorești o anumită marcă de mașină și nu reușești să îți cumperi un model nou, te poți orienta către un autovehicul second-hand. Dacă vrei însă ca acesta să funcționeze impecabil, îl poți alege dintr-un parc auto din București al unui furnizor de încredere, care va fi întotdeauna o sursă sigură, cu istoric. La un parc auto cu notorietate pe piață, vei putea apela și pe viitor în caz de eventuale probleme. Totodată, la achiziție, îți va fi prezentat istoricul mașinii, toate modelele din portofoliu fiind verificate tehnic înainte de a fi comercializate. Vei evita astfel situația în care poți cumpăra mașini implicate în accidente anterioare și cosmetizate, sau autovehicule rulate excesiv și prezentate cu kilometraj redus. În cadrul unui parc auto cu renume poți, de asemenea, să beneficiezi de un program de tip trade-in / buy-back prin care să-ți oferi mașina pe care o ai deja la schimb cu una nouă.

3.Testare

La achiziția unei mașini, testarea este mai importantă decât ți-ai putea imagina. Statisticile arată că aproximativ 15% dintre cumpărători nu-și testează mașina inainte de a o cumpăra, în timp ce persoanele care își achiziționează o mașină nouă, testează, în medie, până la șapte modele înainte de a lua o decizie finală. Specialiștii recomandă mai ales testarea mașinilor vechi, pentru a nu experimenta apoi ceea ce se numește sentimentul de „remușcare a cumpărătorului”. Vei putea scăpa de această problemă, dacă optezi pentru un parc de autoturisme cu reputatie bună din București, întrucât există printre acestea unele care oferă o perioadă de retur. De exemplu, în șapte zile ai posibilitatea să-ți schimbi autovehicul achiziționat cu un altul sau poți opta chiar pentru returnarea sumei achitate la cumpărarea acestuia. De asemenea, alte parcuri auto îți asigură posibilitatea ca pe parcursul test-drive-ului să fii însoțit de un consultant de vânzări care să îți ofere toate informațiile necesare.

3.Garantare

Cel de-al treilea avantaj al achiziției unei mașini rulate dintr-un parc auto din zona București constă în perioada de garanție acordată. În cadrul unui astfel de parc, pentru că fiecare autovehicul rulat a fost verificat tehnic și are un istoric transparent prezentat, cumpărătorul beneficiază de o perioadă de garanție care începe la livrarea autovehiculului și poate dura, de exemplu, 12 luni. Într-un parc auto din Capitală, cumpărătorul poate beneficia de trei tipuri de garanție, respectiv cea acordată de producător, cea acordată de comerciant și cea extinsă care se  poate achiziționa contra cost, prin intermediul prestatorilor specializați. Bineînțeles că fiecare dintre aceste trei tipuri de garanție este supusă unor termene și condiții, dar ceea ce este foarte important este că achiziția unei mașini second-hand devine incomparabil mai sigură decât cea prin intermediul unei persoane fizice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Auto Rulate



Comentarii
Inchide