3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie rutieră organizate de Mercedes-Benz şi Salvaţi Copiii

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Mercedes-Benz România şi Organizaţia Salvaţi Copiii desfăşoară cea de-a opta ediţie a programului educaţional Mobile Kids. În anul şcolar 2018 – 2019, 3.000 de elevi din clasele I – IV, din 20 de şcoli din Capitală, vor beneficia de cursuri despre siguranţa în trafic şi responsabilitatea rutieră.

Cursurile în şcoli, susţinute de voluntarii Organizaţiei Salvaţi Copiii, prezintă celor mici, într-o manieră interactivă, regulile rutiere, atât din postura de pasageri, cât şi din cea de pietoni, precum şi o suită de sfaturi utile pentru deplasarea cu maşina, de la folosirea centurii de siguranţă sau deplasarea cu mijloacele de transport în comun, până la reguli corecte de echipare pentru utilizarea bicicletei, a patinelor cu rotile sau a altor mijloace de transport preferate de copii. 

Programul a debutat în România în anul 2013, iar pe parcursul celor opt ediţii ale campaniei Mobile Kids, aproximativ 20.500 de elevi au fost ajutaţi să înţeleagă, să deprindă şi să aplice corect regulile de circulaţie şi de siguranţă rutieră.

 Comentarii
Inchide