43 de kilometri de autostradă între Lugoj şi Deva sunt aproape de finalizare. Când vom putea circula?

Autor: Cristian Agatie 07 aug. 2019 Știri auto
43 de kilometri de autostradă între Lugoj şi Deva sunt aproape de finalizare. Când vom putea circula?

”Mai este puţin, foarte puţin! Dacă nu vom avea noi surprize neplăcute cu dispute surde între constructori şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la recepţia lucrărilor, sunt şanse mari ca săptămâna viitoare (12-14 august) să circulăm pe cei 43,28 km ai loturilor 3 şi 4 din Autostrada A1 Lugoj-Deva”, scrie Asociaţia Pro Infrastructura pe contul de facebook.

”Cele două capete ale tronsoanelor, nodul Holdea şi celebrul deal „al liliecilor” de la Şoimuş, sunt aproape gata”, se mai arată în postarea de facebook a Pro Infrastructura. Inaugurarea lucrărilor este prevăzută pentru data de 15 august, dacă nu apar elemente neprevăzute.

După inaugurarea celor 43 de kilometri, vor mai rămâne de executat circa 12 kilometri de autostradă, între Holdea şi Margina. Practic se va putea circula în regim de autostradă, cu o mică ”gaură”, de la Sibiu până la ieşirea din ţară de la Nădlac.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide