5 mașini japoneze ieftine și bune. O să uiți complet că există Dacia Logan

Autor: Elena Luchian 17 apr. 2020 Știri auto

Dacia Logan este cel mai bine vândut model în România. Românii care nu se orientează către Dacia, vor mașini germane. Volkswagen ocupă loc fruntaș în topul preferințelor lor. Dar noi propunem 5 mașini japoneze ieftine și bune, care să te facă să uiți de Dacia sau Volkswagen.

GALERIE FOTO

Cei care vor să-și cumpere o mașină nouă, trebuie să ia în calcul și posibilitatea achiziționării prin Programul Rabla 2020. Aceștia vor scădea din prețul de listă valoarea tichetului de 6.500 de euro.

Mazda CX-3

Mazda CX-3 este SUV-ul subcompact al constructorului de la Hiroshima. Cu designul Kodo, urmând principiul Jinba Ittai, CX-3 are un preț de pornire interesant: 15.390 de euro pentru mașina cu echipare Emotion și motor de 2.0 litri cu 121 de cai și 206 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara a revoluționat imaginea brand-ului japonez în Europa. Îl vezi peste tot, a invadat și străzile din țara noastră. Cu motor turbo de 1,4 litri și echipare entry-level Cool, Vitara pornește de la 16.500 de euro. Facelift-ul a adus în gamă și versiunea hibridă.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai așteaptă o nouă generație. Dar versiunea facelift, lansată anul trecut, are motorul 1.33 turbo dezvoltat în parteneriat cu Daimler, care a ajuns și în gama compactă de la Mercedes-Benz, dar și la Dacia Duster. Crossover-ul nipon pornește de la 19.250 de euro, dacă bifezi versiunea cu 138 de cai putere și linia de echipare Visia.

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla este disponibilă doar în versiune hibridă. Cu transmisie automată CVT, aer condiționat automat și frână de parcare electronică, sedanul poate fi comandat cu un preț de pornire de 17.377 de euro. Are motor pe benzină de 1,6 litri și motor electric, care dezvoltă împreună 130 de cai putere și 159 Nm.

Honda Civic 5D

Pentru Honda Civic 5D discuțiile încep de la 20.400 de euro. În acest preț, clienții primesc mașina cu motorul 1.0 VTEC Turbo de 182 de cai putere și echipare Sport. Hatchback-ul cu design îndrăzneț are cruise control adaptiv, scaune față încalzite și o serie de funcții de asistență la condus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide