6 maşini distruse de o groapă. Nu vă faceţi griji, Poliţia a rezolvat situaţia (VIDEO)

Autor: Marius Vișan 17 mai 2017 Știri auto

Un bucureştean a furnizat imaginea săptămânii în materie de situaţii din trafic. El a reuşit să surprindă şase maşini care au rămas în pană după ce au intrat într-o groapă nesemnalizată, pe o şosea din Capitală.

„6 pene de cauciuc în acelaşi canal fără capac. Felicitari primariei ca până în anul 2017 nu a reuşit să pună capace de canal cu balama ca să nu se mai fure. Azi 16.05.2017, Serban Voda 270, sector 4, Bucuresti.”

După ce veţi vedea aceasta poză probabil că vă veţi întreba unde era Poliţia şi ce măsuri iau autorităţile. Ei bine, mai jos puteţi vedea şi intervenţia organelor. Un poliţist a venit la faţa locului şi a acoperit gura de canal cu un palet din lemn şi mai multe crengi. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide