A adormit la volan și a dărâmat o casă cu mașina

Autor: ProMotor 13 mart. 2020 Știri auto

Un accident mortal a avut loc pe DN 17, în localitatea Uriu din județul Bistrița-Năsăud. Pe fondul oboselii, șoferul ar fi pierdut controlul mașinii și a lovit în plin o casă aflată pe marginea drumului. O femeie și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite.

FOTO

La locul accidentului, echipele de intervenție au găsit patru victime. O femeie în vârstă de 53 de ani a decedat pe loc și alte trei persoane, conștiente și cooperante, au fost evaluate și transportate la spital, raportează ISU Bistrița-Năsăud.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a izbit violent casa aflată pe marginea drumului. Acesta a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ, a comunicat IPJ Bistrița-Năsăud. La bord se mai aflau o femeie în vârstă de 70 de ani și un tânăr în vârstă de 17 ani.

Polițiștii au dirijat traficul în zonă pentru a preveni blocajele și pentru a le crea spațiu specialiștilor să stabilească cu exactitate împrejurimile în care a avut loc accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide