A făcut un calendar cu fotografiile mașinilor împotmolite pe plajă

Autor: ProMotor 16 dec. 2019 Știri auto

Un american care deține o firmă de tractări auto a făcut un calendar cu fotografiile mașinilor împotmolite pe o plajă din New Jersey.

Pe plaja Brigantine din Jersey Shore este permis accesul mașinilor cu tracțiune integrală, dar nu și pentru cele cu tracțiune pe două roți. Aparent, încălcarea acestei reguli se întâmplă destul de des, iar consecințele, de aproape fiecare dată, sunt costisitoare pentru proprietarii mașinilor. De altfel, este unul dintre cele mai profitabile business-uri ale lui Andy Grossman, americanul care deține o firmă de tractări auto, dar și un magazin cu articole pentru pescari în zonă.

Andy Grossman a făcut un obicei din a fotografia mașinile împotmolite pe plajă, înainte de a le extrage din nisip. Inițial, acest obicei avea ca unic scop postarea fotografiilor pe Facebook. În asemenea cazuri, Grossman spunea ironic „încă una pentru calendar”. La un moment dat cineva i-a spus că ar trebui să facă un calendar, și exact asta a făcut.

Imaginile din calendarul intitulat sugestiv „Beached cars of Brigantine” au ca protagoniste mașini ca Dodge Challenger, Chrysler 300, BMW Seria 3 sau chiar Totyota Prius. Sunt modele pe care nu le-ai putea bănui că s-ar putea descurca în nisip. Și totuși, șoferii acestora au căzut adesea în capcană, și nici nu e de mirare având în vedere capabilitățile modeste de tracțiune ale acestora.

Desigur, un calendar cu mașini sport sau clasice este întotdeauna apreciat, dar niciodată nu va fi la fel de amuzant ca acesta despre oameni și prostia lor. În funcție de dimensiuni, calendarul poate fi cumpărat pentru 20 sau 25 de dolari, fondurile astfel obținute fiind donate unor cauze caritabile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide