A fost desemnat cel mai bun şofer de camion din lume

A fost desemnat cel mai bun şofer de camion din lume

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Între 1 mai şi 31 iulie 2018, a avut loc cea de-a 14-a ediţie a Fleetboard Drivers’League, competiţia în cadrul căreia şoferii de camioane din diferite ţări concurează pentru titlul de cel mai bun şofer. Tot în cadrul competiţiei, se desemnează şi cea mai bună echipă, formată din primii 3 şoferi ai unei flote.

Competiţia Fleetboard Drivers’ League evaluează, pe baza notei acordate de sistemul Fleetboard, stilul de conducere cel mai eficient, din punct de vedere al consumului şi al uzurii, pentru şoferi şi flote. 

În total, 23,569 şoferi şi 692 flote din 19 ţări (China, Danemarca, Germania, Elveţia, Finlanda, Franţa, Marea Britanie, Ungaria, Italia, Letonia, Olanda, Norvegia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Slovacia, Slovenia şi Africa de Sud) s-au întrecut în competiţia cu motto-ul „Conduceţi. Concuraţi. Câştigaţi.”.

Cristian Vlăsceanu a obţinut cel mai bun punctaj individual dintre şoferii români participanţi, cu o notă generală de 10,17 puncte. Podiumul naţional a fost completat de Ioan Samir Pană, cu 10,07 puncte, urmat de Iulian Danalache tot cu 10,07 puncte.

La nivel internaţional, cel mai bun şofer a fost desemnat chinezul Wang Bin, cu nota 10. 


 Comentarii
Inchide