A fost inaugurată intrarea pe Autostrada A3 între Petricani şi Centura Bucureşti – VIDEO

A fost inaugurată intrarea pe Autostrada A3 între Petricani şi Centura Bucureşti – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepţionat, vineri-seară, lucrările la sectorul de autostradă Bucureşti – Ploieşti, km 0Ă000 (Intersecţie Petricani) – km 3Ă325, Nod Centură Bu­cureşti şi Nod Moara Vlăsiei.

„Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizaţi, din apropierea Străzii Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură şi până în şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu Strada Gherghiţei“, au precizat repre­zentanţii CNAIR.

La intersecţia cu şoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecţie în „T“ sema­fo­rizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe auto­stradă, cât şi de pe şoseaua Petricani.

Autostrada A3 – Petricani, Bucureşti – Deschiderea traficului

Proiectarea şi exe­cuţia acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor – EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucian Şova, ministrul demisionar al transporturilor, a anunţat, la data de 26 noiembrie, că această bucată de autostradă din A3, de la intrarea în Bucureşti, va fi gata până la 1 decembrie.

Inaugurarea Autostrăzii A3 între Petricani şi Centura Bucureşti (DNCB) – 14.12.2018

 Comentarii
Inchide