A fost livrat autovehiculul Opel Insignia cu numărul 1.111.111 – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Autovehiculul Opel Insignia cu numărul 1.111.111 a fost predat lui Thomas Breser, director general al IDE Integrated Dynamics Engineering GmbH de către Xavier Duchemin, directorul general al departamentului Vânzări, Post-vânzări şi Marketing al Opel Automobile GmbH. Modelul Insignia Sports Tourer Business Edition va fi condus de către inginerii IDE.

Modelul Opel Insignia Sports Tourer destinat flotei IDE este propulsat de un motor turbodiesel 2,0 litri de 125 kW/170 CP, în combinaţie cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi sistem Start/Stop.

Noul Insignia a fost introdus pe piaţă în primăvara anului 2017, sub forma limuzinei Grand Sport şi a versiunilor Sports Tourer şi Country Tourer (cea din urmă echipată cu cea mai bună tracţiune integrală din clasa sa, cu vectorizare a cuplului). Vârful de gamă este modelul sport Insignia GSi cu motor diesel Biturbo de 2,0 litri care dezvoltă o putere de 154 kW/210 CP, combinat cu o transmisie automată cu 8 trepte de viteză. Până în prezent, au fost produse peste 200.000 de unităţi din cea de-a doua generaţie.

Insignia beneficiază de numeroase tehnologii avansate precum farurile IntelliLux LED matrix, scaune ergonomice certificate AGR, în timp ce sistemele de infotainment Multimedia Radio şi Multimedia Navi asigură conectivitate de ultimă oră. Datorită informaţiilor din trafic în timp real, conducătorii modelului Insignia vor putea accesa cele mai recente informaţii privind preţurile carburantului şi disponibilitatea spaţiilor de parcare.

 Comentarii
Inchide