A fost produsă Dacia Duster cu numărul 2.000.000

Autor: Marius Vișan 13 mai 2021 Știri auto

Sărbătoare la fabrica Dacia din Mioveni. Joi, 13 mai, pe linia de montaj a Uzinei Vehicule Dacia a fost produs automobilul Duster cu numărul 2.000.000.

Este vorba de un exemplar din seria limitată Duster Avantaj ECO-G 100 (motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL). Beneficiarul acestui exemplar este un client din România.

În România sunt produse 930 de vehicule Dacia Duster pe zi. Peste 90% sunt destinate piețelor externe, Duster fiind cel mai produs model al Uzinei Vehicule Dacia.

2.000.000: O cifră istorică pentru uzina Dacia din Mioveni

Duster este un simbol naţional de reușită. Un model pentru care s-a lucrat intens și la care au contribuit angajați din toate meseriile și domeniile de activitate ale Renault Group în România. Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reușit să depășim provocările din ultimul an și să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică.

Vom continua să ne onorăm clienții prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestații/preț, așa cum i-am obișnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, spune Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia și Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Duster a devenit lider pe segmentul SUV încă din primul an de comercializare

Prezentat în premieră mondială în martie 2010 la Salonul Auto de la Geneva, Duster a surprins lumea auto, marcând o adevărată revoluție în segmentul SUV. Atributele sale de vehicul practic, robust şi accesibil, cu capacități de veritabil 4×4, i-au asigurat un succes comercial spectaculos.

Performanțele de pe piața internă au fost amplificate de vânzările foarte bune la export, Duster fiind livrat clienților din 44 de țări din Europa, Africa de Nord și Asia.

Preț Dacia Duster în România (luna mai) prin Rabla 2021

Cei care vor să achiziționeze un Duster cu motorizare cu alimentare mixtă benzină/GPL trebuie să știe că acesta are un preț de 12.990 de euro (TVA inclus)  prin Rabla 2021.

Intră în GALERIA FOTO

Dacia Duster motoare (3)

Știre care te-ar putea interesa și:

Cât costă crossover-ul Suzuki Vitara prin Rabla 2021. Rivalul etern al Daciei Duster

Micul SUV Hyundai Bayon are un preț avantajos prin Rabla 2021

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide