A început producţia la Toyota Yaris Hybrid!

Autor: Dan Vache 11 apr. 2012 Știri auto
A început producţia la Toyota Yaris Hybrid!

Noul Yaris Hybrid menţine avantajele celei de a treia generaţii a modelului Toyota Yaris, cel mai bine vandut model cheie de la Toyota, cu cea mai mare flotă în circulaţie pe drumurile europene. După lansarea modelului Auris hybrid în anul 2010, Yaris hybrid este al doilea model de volum pe care Toyota introduce tehnologia integral hibrid.

Noul Yaris hybrid beneficiaza de un design exterior exclusivist, aerodinamic şi eficient, care urmează noua linie de design Toyota, vizibilă în special în design-ul grilei faţă şi al farurilor. Noul model beneficiază de primul tren de rulare cu tehnologie integral hibrid de dimensiuni reduse. Combinand un motor nou de 1,5 litri benzină cu un motor electric compact, noul sistem este cu 20% mai uşor decât cel existent pe Auris hybrid.

Datorită reducerii dimensiunilor componentelor sistemului hibrid, precum şi a rezervorului şi bateriei instalate sub scaunul din spate, Yaris hybrid oferă acelaşi spaţiu pentru pasageri şi bagaje – capacitatea portbagajului de 286 litri – precum modelul Yaris cu sistem convenţional de propulsie. Motorul eficient al lui Yaris hybrid, ce dezvoltă 100 CP, oferă performanţe bune şi zero emisiile de CO2 atunci când se conduce în modul integral hibrid.

Ca dotări standard ce contribuie la un nivel sporit de confort se numără aerul condiţionat şi transmisia automata.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide