A început producţia noului BMW Seria 7 Sedan – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 18 mart. 2019 Știri auto

În prima parte a lunii martie a început producţia noului BMW Seria 7 Sedan la uzina BMW Group din Dingolfing. La aproximativ trei ani şi jumătate de la lansarea celei de-a şasea generaţii, vârful de gamă al mărcii BMW a fost revizuit complet.

Procesul de producţie pentru modelul de top de la Dingolfing este susţinut de o serie de soluţii inovatoare. Pentru asamblarea echipamentelor speciale mai puţin comandate, cum ar fi consola centrală spate, alarma prin vibraţii a unui smartwatch îi avertizează pe angajaţii de pe secţiunea corespunzătoare a liniei că urmează o componentă „exotică” şi le dă instrucţiuni pentru paşi suplimentari de lucru.

Aşa-numita „lansare digitală” a prezentat o provocare specială pentru începutul producţiei: înseamnă că producţia unui automobil nou este accelerată la volum zilnic maxim de pe o zi pe alta. Pentru a asigura că standardele înalte de calitate sunt îndeplinite chiar de la primul automobil, componentele complexe au fost supuse unor verificări virtuale înainte de începerea producţiei.

De când a început producţia primului Seria 7 în 1977, peste 1,9 milioane de automobile BMW Seria 7 au fost produse la Dingolfing. Încă de la început, piaţa globală a fost crucială pentru succesul sedanului de lux. BMW Seria 7 este, de departe, principalul produs exportat de la uzina din Bavaria Inferioară. Anul trecut, peste 90% din totalul unităţilor produse au fost exportate. Piaţa chineză joacă un rol foarte important pentru model: în 2018, 44% din vânzările globale au fost livrate către clienţi din China.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide