A mers 24 de ore cu o Tesla pe Autopilot. Cum a reușit?

Autor: Promotor acum 3 ani Știri auto

Un vlogger a mers 24 de ore cu o Tesla pe Autopilot. Mașina electrică a rulat în acest timp aproape 2.000 de kilometri, distanță pe parcursul căreia șoferul a și dormit la bord.

Galerie foto

Un YouTuber în vârstă de 21 de ani, însoțit de doi prieteni, a realizat experimentul inedit. El a oprit mașina doar atunci când a avut nevoie să încarce bateria, la fiecare 350 de kilometri, să mănânce sau să meargă la toaletă. În rest, a rulat în continuu fără să dezactiveze funcția Autopilot.

Ryan Trahan a pornit din Austin, Texas, la bordul unei Tesla Model X, alegând Chicago, Illinois, ca destinație. El a vrut să demonstreze că poți călători bazându-te exlusiv pe funcția de rulare autonomă, rulând pe autostradă.

Acesta a apelat la rețeaua Supercharger pentru a încărca bateria gratuit, deci costurile călătoriei au fost zero. Dacă ar fi ales o mașină cu propulsie convențională, benzina l-ar fi costat aproximativ 220 de dolari, iar el ar fi reușit să parcurgă distanța în doar 17 ore. Dar cu timpul petrecut la priză, Ryan a avut nevoie de 36 de ore.

Ryan povestește că funcția Autopilot este extraordinară, pentru că șoferul se poate relaxa aproape la fel ca un pasager, unul care este nevoit să atingă volanul la fiecare 10 secunde, pentru a confirma atenția la cererea sistemului.

1.931 de kilometri a rulat mașina de la Austin la Chicago.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide