A parcat un Lamborghini unde nu trebuia. Răzbunarea a venit de unde nu se aştepta [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2016 Știri auto

Partea cea mai şocantă a întâmplării este reacţia proprietarului acestui Lamborghini. Trebuie să recunoaştem că puştiul cu biciclata este foarte îndrăzneţ, dar şi puţin cam inconştient.

Clipul a fost filmat în Singapore cu o cameră de bord montată pe un Lamborghini Gallardo. Mulţumită acesteia am putut să vedem cu puştiul cu bicicleta foloseşte supercar-ul ca rampă de biciclete.

În mod surprinzător, tipul care deţine maşina a avut o atitudine destul de pozitivă legată de întâmplarea cu pricina. El a depus o reclamaţie la poliţie şi aşteaptă soluţionarea. De asemenea el a postat clipul pe internet, acesta devenit în foarte scurt timp viral. 

De remarcat este atitudinea proprietarului, care a decis să soluţioneze cazul cât se poate de civilizat, fără a apela la violenţă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide