A rămas 10 ore blocat în mașină după ce un plug l-a acoperit cu zăpadă

Autor: George Cristea 22 dec. 2020 Știri auto

Un american a rămas 10 ore blocat în mașină după ce un plug de deszăpezire l-a acoperit cu zăpadă. Echipele de salvare l-au găsit din întâmplare, a doua zi.

Intră în Galeria FOTO

Un bărbat de 58 de ani din zona de nord a statului american New York a fost salvat de echipele de intervenție după ce mașina lui a rămas blocată în nămeți timp de mai bine de 10 ore. S-a întâmplat în timpul unei furtuni de zăpadă care a afectat statul New York săptămâna trecută.

Kevin Kresen a ieșit cu mașina în afara șoselei în timpul unei furtuni de zăpadă care a adus cantități imense de zăpadă. La scurt timp, un plug de zăpadă a trecut pe lângă mașina acestuia și a aruncat zăpada de pe șosea. În urma acestei manevre, mașina americanului a fost acoperită într-un strat gros de zăpadă, de peste un metru înălțime. În ciuda apelurilor sale la 112, nimeni dintre cei ajunși la locul în care acesta se lupta cu frigul din mașină nu au reușit să-l găsească sub zăpadă.

Cum s fost găsit sub zăpadă americanul blocat în mașină timp de 10 ore

Abia a doua zi dimineață, polițiștii din Tioga County au verificat din apelurile la 911 (echivalentul american al numărului de urgență 112) și au decis să investigheze suplimentar. Polițiștii au verificat zona și s-au lovit întâmplător de mașina lui Kresen, pe când încercau să sape în zăpadă pentru a putea verifica adresele de pe cutiile poștale.

Kresen era blocat în mașină fără posibilitatea de a se încălzi, din cauză că motorul mașinii sale nu mai funcționa. În momentul în care a fost găsit, acesta suferea de hipotermie și degerături, fiind transportat la spital. Putem spune că americanul a fost chiar norocos: dacă motorul mașinii ar fi fost funcțional, ar fi reușit să se încălzească, dar ar fi fost, cu siguranță, ucis de gazele de eșapament pătrunse în mașină.

Zăpada americană nu este ceva de glumit, după cum au descoperit și alți șoferi ghinioniști. Un cuplu din Seattle a rămas blocat sub zăpadă după ce au fost direcționați de navigație pe un drum forestier, fără semnal la telefon. Au fost descoperiți peste două zile de căutări, timp în care au putut totuși să folosească sistemul de climatizare al mașinii pentru a se încălzi.

sursa: CNN

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide