A sărit în Dâmbovița ca să scape de Poliție. Era băut și nu avea permis

Autor: ProMotor 08 dec. 2019 Știri auto

Un șofer a sărit în Dâmbovița, pentru a scăpa de polițiștii rutieri care l-au tras pe dreapta. Din primele cercetări rezultă că acesta era băut și avea permisul suspendat.

GALERIE FOTO

Un tânăr din București, în vârstă de 20 de ani, a găsit o soluție bizară pentru a scăpa de Poliție. A sărit în râul Dâmbovița.

Acesta se afla la volanul unei mașini, la bordul căreia se aflau alți patru prieteni. A vrut să iasă dintr-o parcare aflată pe Splaiul Independenței din Capitală, dar a fost oprit de un echipaj de poliție. Speriat de o eventuală sancțiune, șoferul a sărit în Dâmbovița ca s scape de control.

Polițiștii au sunat la 112 pentru a solicita intervenția scafandrilor și a medicilor. Tânărul a fost scos din râu în șoc hipotermic. I s-au acordat primele îngrijiri la fața locului, a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost pozitiv: 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Mediafax scrie că șoferul a fost testat și cu aparatul DrugTest, dar în acest caz, rezultatul a fost negativ. El a fost transportat la Spitalul Universitar pentru investigații suplimentare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Știrile ProTV



Comentarii
Inchide