A scos Audi RS 6 pe autobahn și a atins 305 km/h. VIDEO

Autor: Elena Luchian acum 3 ani Știri auto

Audi RS6 este feroce pe autobahn. O demonstrează într-o filmare în care atinge 305 km/h. Opțional, viteza maximă a modelului, comunicată de constructorul de la Ingolstadt, este de 305 km/h.

GALERIE FOTO

Mașina este pusă în mișcare de un motor V8 biturbo TFSI de 4.0 litri, care dezvoltă 600 de cai putere și un cuplu de 590 Nm, expediate către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate tiptronic și al unui sistem de tracțiune integrală quattro. RS6, care beneficiază și de un sistem micro-hibrid de 48 de volți, are nevoie de doar 3,6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Standard, viteza maximă a modelului este de 250 km/h, dar clienții pot opta pentru ca limitarea să fie eliminată. Astfel, RS6 Avant cu pachetul Dynamic poate ajunge la 280 km/h, iar cu pachetul Dynamic Plus – la 305 km/h. Un model testat de AutoTopNL a ajuns la viteza maximă specificată de constructorul auto premium, într-o escapadă pe autobahn.

Galerie FOTO: Audi RS 6 Avant are un design fresh şi un motor de 600 CP!

Pentru a-i descuraja pe cei care vor să comande o astfel de mașină pentru a face curse cu ea pe drumurile publice, filmarea este însoțită de avertismentul: “Nu încercați acest lucru! Acest sector de autostradă nu are limită de viteză. Testul de viteză a fost efectuat de un pilot experimentat.”

„Faci asta când copiii tăi au întârziat la școală” sau “Mă tem de acest motor mai tare decât de coronavirus”

Break-ul ultra-rapid este și practic. RS6 Avant oferă un volum pentru bagaje de 1.680 de litri, atunci când bancheta este rabatată.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide