A supraviețuit după ce o bară metalică a trecut prin parbriz – Galerie FOTO

Autor: ProMotor 02 feb. 2020 Știri auto

Un bărbat din statul american Washington a supraviețuit după ce o bară metalică a trecut prin parbriz și s-a înfipt în plafoniera mașinii sale – o Toyota Yaris. Bărbatul a fost zgâriat de bara metalică, dar accidentul s-ar fi putut încheia tragic dacă obiectul ar fi lovit parbrizul câțiva centimetri mai spre stânga.

Intră în Galeria FOTO

Andrii Mordavets, eroul acestei întâmplări neobișnuite, conducea pe autostrada interstatală I-5 în momentul accidentului. Povestind cele întâmplate ziariștilor, norocosul (sau ghinionistul…?) șofer american a spus că nu crede căî bara metalică a căzut dintr-un alt vehicul. Mai degrabă, bara se afla pe șosea și a fost proiectată de o mașină care mergea în fața mașinii sale.

Imaginile șocante cu mașina străpunsă de bara metalică arată cum aceasta a intrat prin centrul parbrizului, în dreptul șoferului, și s-a înfipt în plafonieră. După ce a oprit mașina, Mordavets a observat că sângera, fiind lovit la cap de bara metalică. A sunat serviciile de urgență, fiind ulterior transportat la spital. Șoferul a avut nevoie de opt copci în urma loviturii primite.

Nu știm dacă Mordavets a fost ghinionist că a găsit singura bară metalică de pe autostradă care să-i sară, literalmente, la beregată sau, dimpotrivă, norocos că aceasta a ratat ținta la milimetru. Cred că este vorba de ce parte a paharului – cea goală sau cea plină – te impresionează mai mult. Cert este că americanul cu nume slav putea să sfârșească într-un mod spectaculos dacă bara ar fi intrat în parbriz fie și cu un centimetru mai aproape.

În acest moment, polițiștii din statul american Washington caută indicii pentru a afla care este proveniența obiectului care l-a rănit pe Mordavets. Până atunci, acesta ar face bine să urmeze sfaturile celor care i-au citit povestea și să cumpere un bilet la loterie. Sau poate nu e cazul – dacă ne întrebi pe noi, Mordavets a câștigat deja la loterie.

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Washington State Patrol



Comentarii
Inchide