A treia generaţie Audi TT a primit câteva actualizări

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

A treia generaţie Audi TT a primit câteva actualizări. Astfel, modelul binecunoscut se prezintă cu un exterior sportiv, cu motoare cu putere mai mare şi cu dotări standard mai bogate. Designul exterior este reprezentat de secţiunea frontală evidenţiată de grila Singleframe tridimensională a radiatorului. Pachetul exterior S line include un splitter pe întreaga lăţime a secţiunii frontale, prize de aer verticale, grila radiatorului cu finisaj titanium black şi praguri laterale specifice, cu inserţii, precum şi un design sport pentru partea din spate. 

Scaunele sport cu tetiere integrate sunt o dotare standard pentru Audi TT. Scaunele S sport (dotare standard pentru pachetul S line sport), cu secţiunile laterale ajustabile pneumatic sunt oferite ca dotare opţională. Portbagajul automobilului cu 2+2 locuri asigură un volum de 305 litri sub hayonul alungit, iar versiunea Roadster oferă un volum de 280 de litri.

Audi TT facelift Audi oferă motoare pe benzină de diferite puteri, combinate fie cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză sau cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj şi şapte trepte. La ambele versiuni de transmisie, treptele inferioare sunt special configurate pentru a asigura o acceleraţie mai puternică. Toate noile motoarele dispun de filtru de particule pentru benzină.

Cu pachetul S line sport sau Audi magnetic ride, maşina are garda la sol redusă cu zece milimetri. Printre cele mai interesante dotări cu care este echipat şasiul se numără direcţia progresivă, suspensiile spate cu patru braţe şi sistemul electronic de control al stabilităţii (ESC). Sistemul de control al cuplului adaptat fiecărei roţi este activat în virajele abordate cu viteză şi optimizează manevrabilitatea în funcţie de cât este necesar, prin intervenţii precise de frânare asupra roţilor de pe interiorul virajului, care nu sunt supuse sarcinii.

 Comentarii
Inchide