A treia generație Dacia Duster: randări care ne fac să visăm frumos

Autor: Mihai Morcovescu 28 ian. 2022 Știri auto

Așteptată în 2023, viitoarea generație Dacia Duster va avea un design apropiat de cel al conceptului Bigster prezentat anul trecut. Până când vom afla primele detalii referitoare la cea de-a treia iterație a SUV-ului românesc va trebui să ne mulțumim cu randări interesante propuse de diverși artiști.

Dacia Duster preia detalii de la Bigster concept și Megane E-Tech

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Soluţiile digitale reprezintă propuneri interesante pentru entuziaştii auto, printre care şi cei din România. Cea mai recentă creație digitală vine din Rusia și poartă semnătura Nikitei Chuiko, mai cunoscută pe rețelele de socializare sub nick name-ul Kelsonik.

Artista rusă și-a obișnuit urmăritorii cu imagini create pe calculator care înfăţişează posibile look-uri ale unor viitoare modele. Acum a venit rândul Daciei Duster să fie „construită” digital.

Privit cu atenție, modelul din aceste imagini pare să fi luat tot ceea ce este mai bun de la Renault, Nissan și Dacia. Astfel, cea de-a treia generație Duster va păstra anumite trăsături de off-roader ce par a fi preluate de la Qashqai. De asemenea, se pot observa unele detalii estetice ce poartă semnătura Dacia și Renault.

Kelsonik a „montat” pe Duster 3 aceeași bară de protecție frontală de pe conceptul Bigster. În plus, farurile și stopurile LED ne trimit cu gândul la noul Megane E-Tech.

Din păcate, nu au fost realizate și randări cu interiorul. Sperăm, însă, că dacă va fi să împrumute elemente de la modelul electric al celor de la Renault acesta săă fie habitaclul.

Sursa: Autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Instagram / Kelsonik


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide