A uitat unde și-a parcat mașina și a găsit-o abia după trei săptămâni. Se acumulase o taxă de parcare uriașă

Autor: George Cristea 25 feb. 2021 Știri auto

Un neamț care a uitat unde și-a parcat mașina a găsit-o abia după trei săptămâni. În acest interval se acumulase o taxă de parcare uriașă.

Intră în Galeria FOTO

I se poate întâmpla oricui: lași mașina într-o parcare aglomerată și, la întoarcere, te chinui să îți amintești unde ai lăsat-o exact. Orientarea este chiar  mai dificilă în cazul parcărilor supraetajate. Dacă vi se pare dificil, închipuiți-vă cum este pentru nemți, cu sutele de parcări aflate la dispoziția lor. Ai uitat parcarea, deja este Mission Impossible să mai găsești mașina. A aflat un șofer german care a reușit să-și găsească mașina abia după trei săptămâni de căutări.

Dacă vă închipuiți că incidentul s-a întâmplat într-o metropolă, vă înșelați. S-a întâmplat în Osnabrück, un oraș modest, puțin mai mic decât Ploieștiul. În centrul orașului Osnabrück sunt totuși cel puțin 15 parcări pe mai multe niveluri, atât subterane cât și supraterane. El și fiica lui le-au colindat pe toate, însă, probabil, au fost încurcați de mașinile mereu în mișcare, relatează Der Spiegel.

A uitat unde și-a parcat mașina și a găsit-o abia după trei săptămâni

„Nici măcar nu mai știu de câte ori am fost la Osnabrück în căutarea mașinii”, a spus fiica bărbatului. Acesta nu avea un tichet de parcare pentru că, spune el, în ziua respectivă automatele de tichete nu funcționau, iar bariera de la parcare era ridicată. În ziua cu pricina, bărbatul și-a căutat mașina timp de câteva ore și până la urmă a luat un tren ca să ajungă acasă, la 60 de kilometri distanță.

În orice caz, omul nu și-a putut găsi mașina de unul singur, ci abia după ce a apelat la ajutor. Tatăl și fiica au lansat un apel în mass media, iar mașina a fost găsită în scurt timp în subsolul unui hotel. Managerul a spus că, în tot acest timp, mașina a adunat taxe de parcare în valoare de 437 de euro, dar având în vedere circumstanțele, renunță la ele. Un preț care pălește în comparație cu prețurile practicate la parcările vag amenajate din București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide