A vrut să „mituiască radarul” cu 100 de euro. Dar s-a ales cu două dosare penale

Autor: Radu Țuțulan 14 sept. 2023 Știri auto

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată, după ce a vrut să „mituiască radarul” cu 100 de euro, dar până la urmă s-a ales cu două dosare penale.

Polițiștii l-au înregistrat, în luna iulie, pe bărbat cu aparatul radar. Acesta depășise viteza limită, așa că a fost oprit pentru a fi amendat.

Dar, în momentul în care au verificat în sistem, au constatat că acestea avea permisul suspendat.

A vrut să „mituiască radarul” cu 100 de euro

Ca să scape de sancțiune, șoferul a încercat să „mituiască radarul” cu 100 de euro. Acesta a întins banii către polițistul de la rutieră, fără să știe că totul era filmat de body-cam-ul unuia dintre agenți.

Agentul de poliție a refuzat propunerea conducătorului auto și a sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, se precizează într-un comunicat al DGA, citat de Digi24.ro.

Astfel, nu doar că nu a scăpat de „radar”, ci s-a ales cu două capete de acuzare. Unul pentru că a comis infracțiunea de a conduce un vehicul fără permis. Iar cel de-al doilea pentru tentativă de dare de mită.

Șoferul a fost trimis în judecată pentru dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide