A vrut să nu dea bani la spălătorie, aşa că a intrat cu maşina în râu. Restul e de Cascadorii Râsului [VIDEO]

A vrut să nu dea bani la spălătorie, aşa că a intrat cu maşina în râu. Restul e de Cascadorii Râsului [VIDEO]

Autor: Gandul.info acum 4 ani Știri

Un şofer de 19 ani din Argeş a încercat să îşi spele maşina în Râul Târgului din Câmpulung, însă vehiculul a rămas blocat în apă. În final, conducătorul auto a fost salvat cu ajutorul pompierilor, după o intervenţie de câteva ore.

Şoferul de 19 ani credea că a găsit metoda perfectă de a-şi curăţa maşina fără să plătească un leu. În loc să meargă la spălătorie, a intrat cu autoturismul în Râul Târgului, la Câmpulung Muscel. Pentru că nivelul apei era crescut, iar albia presărată cu bolovani, vehiculul a rămas blocat în mijlocul râului, iar şuvoaiele năvalnice riscau să-i răstoarne maşina. Cum ghinioanele se ţin lanţ, un amic al tânărului, aflat şi el în maşină, a ieşit şi a plecat fără să îşi mai ajute prietenul.

Şoferul a rămas singur să ţipe după ajutor. Au apărut în scurt timp echipaje de Pompieri, Poliţie, SMURD şi utilaje de tractare. Abia după două ore de negocieri, şoferul a fost convins să iasă din autoturism.

După încă o oră, pompierii au reuşit să aducă maşina la mal, anunţă televiziunea publică. Operaţiunea a fost dificilă din cauza apei deversate de la barajul din amonte.

Tânărul teribilist a scăpat nevătămat, însă aventura din râu îl va costa mult mai mult decât o vizită la spălătoria auto. Şoferul va fi sancţionat contravenţional şi va suporta integral cheltuielile pentru operaţiunea de salvare.

VIDEO



Comentarii
Inchide