A vrut să scape de poliție și a decolat cu Mercedes-ul de pe o stâncă

Autor: Elena Luchian 24 ian. 2020 Știri auto

Un șofer din California a vrut să scape de mașinile de poliție care erau pe urmele sale și a decolat cu Mercedes-ul de pe o stâncă. Avea aproape 160 km/h.

Galerie foto

Datorită vitezei, mașina a zburat peste 100 de metri înainte de a se prăbuși în gol, pe malul celălalt al râului San Joaquin. Mașina a aterizat pe plafon, apoi s-a rostogolit.

“Niciodată în 20 de ani de carieră în poliție, nu am văzut o mașină care să zboare așa”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Autostrăzii din California, Mike Salas, uimit de scena tipică filmelor de acțiune turnate la Hollywood.

Cel aflat la volan, David Callahn, în vârstă de 58 de ani, a murit pe loc. Era singura persoană la bordul Mercedes-ului. Acesta lovise anterior o mașină de poliție, apoi refuzase să oprească la semnalele oamenilor legii. Mai multe mașini de poliție au pornit în urmărirea sa.

În luna iulie a anului trecut, poliția i-a bătut la ușa reședinței sale din Fresno, California, după ce propria soție a sunat la 911, spunând că David se droghează.

Autoritățile locale au demarat o anchetă în acest caz.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide