Accident bizar cu o maşină mortuară. Ce s-a întâmplat cu mortul?

Autor: Cristian Agatie 03 aug. 2019 Știri auto
Accident bizar cu o maşină mortuară. Ce s-a întâmplat cu mortul?

Un accident bizar s-a întâmplat în judeţul Argeş, unde un şofer neatent a intrat cu o autoutilitară într-o maşină mortuară. Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a acestui eveniment.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Davideşti, mai precis în satul Voroveni. Din fericire, conform informaţiilor publicate de ziaruldearges.ro, în momentul accidentului coşciugul era gol, dricul deplasându-se în acel moment către locuinţa răposatului.

Dricul a fost proiectat într-un gard şi a lovit şi un transformator electric. ISU Argeş a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei victime care a suferit un atac de panică, dar şi unui bărbat de 68 de ani, şofer al dricului, care a acuzat dureri la nivelul toracelui şi a fost transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pentru că a fost lovit şi un transformator de electricitate, a fost solicitată intervenţia unui echipaj specializat la faţa locului.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide