Accident bizar. Cum a ajuns un camion să stea… în picioare?

Autor: ProMotor 04 mart. 2020 Știri auto

Un camion care transporta marfă a fost implicat într-un accident bizar. Vehiculul a lovit un pod pe autostradă și s-a… ridicat în picioare.

Intră în GALERIA FOTO

Accidentul a avut loc pe o șosea de mare viteză din nord-vestul statului american Indiana. Autotrenul care tracta o remorcă uriașă a lovit un pod și s-a ridicat de la sol, așezându-se la verticală. Așa au găsit autoritățile camionul. Poliția a oprit circulația pentru a evita o tragedie. Remorca se putea prăbuși în orice moment.

Nu este foarte clar cum a ajuns vehiculul într-o astfel de poziție însă. Poliția din statul american Indiana a anunțat că nimeni nu a fost rănit în accident. O macara a sosit la locul accidentului pentru a repune remorca pe roți, iar circulația a fost deschisă la scurt timp.

Specialiștii au examinat podul lovit și au ajuns la concluzia că nu a fost afectat în urma impactului.

Acest tip de accident nu este deloc neobișnuit în Statele Unite. Un pod din Carolina de Nord, traversat de o cale ferată, a fost “victima” a 145 de astfel de coliziuni, căpătând reputația de inamicul numărul 1 al șoferilor de autocamioane. Pentru a evita astfel de incidente, Compania Căilor Ferate din Carolina de Nord a recurs la ridicarea podului cu aproximativ 20 de centimetri.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide