Accident cumplit la Slatina: mașina s-a făcut scrum. Video cu intervenția pompierilor

Autor: George Cristea 13 feb. 2021 Știri auto

Un accident cumplit s-a produs vineri la Slatina: o mașină care a lovit arcada de la intrarea în oraș s-a făcut scrum, iar șoferul a murit carbonizat. Acesta ar fi pierdut controlul volanului, dar nimeni nu cunoaște împrejurările în care s-a produs accidentul.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs la prânz, la ieșirea din municipiul Slatina spre Craiova, pe DN65/E574. La sosirea echipajelor, autoturismul Opel Corsa C ardea generalizat, iar șoferul era deja decedat. Potrivit martorilor, în autoturism nu se mai aflau alte persoane. Traficul rutier la intrarea în Slatina a fost blocat complet timp de mai multe ore.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 14:00 pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în arcul de triumf. Mașina a izbucnit în flăcări, iar pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD. Șoferul a murit pe loc.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, se arată în comunicatul ISU Olt.

Accident cumplit la Slatina: mașina s-a făcut scrum. Ce povestesc martorii

Martorii spun că mașina ardea ca o torță. „Nu am văzut exact ce s-a întâmplat, eu când am ajuns mașina ardea. Era în monumentul acela, cred că s-a izbit de el și după a luat foc. Am văzut că l-au scos pe domnul acela din mașină, dar nu mai era în viață”, a povestit unul din martorii care a oprit la scurt timp după producerea accidentului.

Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf  și cuprins de flăcări. Traficul rutier a fost complet blocat, desfășurându-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

În urma accidentului cozile de mașini s-au întins pe zeci de kilometri, în contextul în care pe Drumul European 574, la final de săptămână, se circulă în coloană chiar și în condiții normale. Drumul face legătura între Craiova și Pitești. În prezent se află în construcție între Craiova și Pitești drumul expres DX12. Acesta va permite o legătură rapidă cu Capitala pe un traseu paralel cu actualul DN65.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide