Accident devastator pe Autostrada A1: Un BMW s-a strivit de un TIR oprit pe banda de urgență

Autor: George Cristea 02 mart. 2021 Știri auto

Un accident devastator s-a petrecut pe Autostrada A1 Nădlac Deva, în zona ieșirii de pe autostradă înspre localitatea Margina. Un BMW s-a strivit de un TIR oprit pe banda de urgență a autostrăzii.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 06:10 la kilometrul 462 al Autostrăzii A1 Nădlac Deva, potrivit informațiilor furnizate de Polițiștii de la Biroul Poliție Autostrăzi A Deva Nădlac. Circulația pe sensul spre Deva al autostrăzii a fost restricționată timp de mai multe ore, circulându-se dirijat, numai pe banda a doua.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul ca un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus un autoturism  din direcția Lugoj înspre Margina, iar la km 426 a intrat în coliziune cu partea din spate a unui TIR care se deplasa în fața sa, pe prima bandă a autostrăzii”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Imagini înfiorătoare: BMW s-a strivit de un TIR oprit pe banda de urgență

Totuși, fotografiile făcute la locul accidentului arată că TIR-ul se află pe banda de urgență a autostrăzii, existând posibilitatea ca autotrenul să fi fost oprit în momentul accidentului. Reprezentanții ISU Timiș au confirmat evenimentul, explicând și că șoferul autoturismului BMW nu a mai putut fi salvat, fiind pronunțat decesul.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe autostrada A1, km 426, în apropierea localității Margina. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. În accident a fost implicat un autotren și un autoturism în care se afla doar șoferul. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Echipajele de pompieri au extras victima și au început manevrele de resuscitare. Din nefericire însă, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat de către medicul sosit la fața locului”, anunță ISU Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un accident similar s-a petrecut aproximativ în aceeași zonă, cu nu multă vreme în urmă. Atunci, două TIR-uri au fost practic pulverizate după ce șoferul unuia dintre ele a oprit pe banda de urgență iar cel de-al doilea l-a lovit din spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide