Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 aug. 2019 Știri auto

Stăpânirea de sine şi viteza de reacţie sunt două dintre calităţile pe care ar trebui să le aibă orice şofer. În situaţia de mai jos vedem cât de folositoare sunt acestea în momentele critice. 

O maşină pierde controlul volanului şi intră pe contrasens, însă cel de la volanul maşinii din care se filmează dă dovadă de calm şi evită la limită accidentul.

Pe porţiunea de drum unde are loc incidentul nu ar fi fost rău dacă ar fi existat nişte separatoare de beton, sau măcar linii vizibile care să delimiteze benzile.

VIDEO

Majoritatea celor care au văzut clipul au avut cuvinte de laudă pentru şofer:

„Reflex foarte bun, felicitări.”

„Super reflex! Bravo colegu.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide