Încă un accident grav pe DN1. Șoferii spun că acolo este „curba morții”

Autor: David Andrei 20 mai 2021 Știri auto

Un nou accident grav a avut loc pe DN1 la două zile după ce cinci persoane și-au pierdut viața. De această dată, impactul a avut loc în Pucheni. Șoferii spun că acol este “curba morții”.

GALERIE FOTO

Imaginile de la noul accident care a avut loc pe DN1 sunt greu de privit. Potrivit Centrului INFOTRAFIC, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul a avut loc în această dimineață, la ora 06:38. Mai multe mașini au fost distruse în apropierea localității Puchenii Mari pe sensul de mers dinspre Ploiești către București.

Înainte de pod, într-un viraj, un șofer a pierdut controlul mașinii și a lovit parapetul care desparte cele două sensuri de mers. Mașina lui a ricoșat în alte două, parcate în afara carosabilului. Acesta a mai lovit un gard și un stâlp de electricitate.

Traficul a fost oprit pe sensul de mers către Capitală, circulându-se alternativ pe un fir.

Localnicii susțin că acolo este “curba morții”. Este un viraj, spun ei, care adună mereu apă, pe timp de ploaie, mai ales în banda a doua de circulație. Mașinile intră în acvaplanare și ajung peste cei din banda I, care circulă regulamentar sau lovesc mașinile parcate pe marginea drumului.

Șoferul care a produs un nou accident pe DN1 era băut

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, șoferul care a produs accidentul din această dimineață pe DN1 era băut. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost rănit și a fost preluat de un echipaj SMURD.

Între timp, traficul a fost reluat.

Accident șocant pe DN1 la începutul săptămânii

Un alt accident grav a avut loc pe DN1 luni dimineața. O mașină a intrat pe contrasens în Nistorești, într-o zonă în care cele două sensuri nu sunt despărțite de parapeți. Aceasta a lovit frontal o alta care circula regulamentar. Toți cei cinci aflați în vehicul și-au pierdut viața.

Două persoane din cealaltă mașină au fost rănite și au fost transportate la spital.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide