Accident grav în Galați după ce o mașină a intrat pe contrasens – VIDEO

Autor: ProMotor 21 mai 2021 Știri auto
Accident grav în Galați după ce o mașină a intrat pe contrasens – VIDEO

Accident grav pe DN25, în județul Galați. Un autoturism și un tir s-au lovit violent, după ce șoferul mașinii ar fi pătruns pe contrasens. Șoferul din autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a murit. Se pare că acesta ar fi adormit la volan.

Accidentul s-a produs vineri, 21 mai, în cursul dimineții, la ora 03.15, pe DN 25, între localitățile Tecuci și Drăgănești. Șoferul unui autoturism a intrat pe pe contrasens și s-a lovit cu un TIR care circula regulamentar.

La locul accidentului au ajuns echipaje SMURD și de poliție. Victima, un bărbat de 39 de ani, era încarcerată și inconștientă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Tecuci, însă nu a supraviețuit, informează Adevărul.ro.

Din primele informații aflăm că este posibil ca șoferul mașinii să fi adormit la volan

„Accidentul s-a produs în jurul orei 03.15, pe DN 25, între localitățile Tecuci și Drăgănești. Au fost implicate un autoturism şi un tir care au intrat în coliziune. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 39 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital. Din nefericire, a decedat. A fost întocmit dosar penal şi polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete ale producerii accidentului“, a anunțat IPJ Galați.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Galați



Comentarii
Inchide